Menu
Frokost 12-16
Smørrebrød
Sild med dild – marineret spegesild
med dild-mayo og sprød kartoffel
85
Krondyr-roast med svampe-mayo, syltede og stegte løg
80
Røget Færøsk laks med pocheret æg og estragon-mayo
90
Panko-paneret rødspættefilet med håndpillede rejer & mayo af koldpresset lokal raps-olie
110
Fiskefrikadeller med urte-remo & citron
105
Specielt fra Limfjorden
To slags østers fra Limfjorden med vinaigrette & grillet citrus
4 stk. 130
8 stk. 255
Dampede økologiske line-muslinger med fritter,
safran-aïoli & muslingefløde
180
Salater og andet godt
”Stjerneskud”
Håndpillede rejer, panko-paneret rødspættefilet, letrøget laks,
små salater, smørristet brød & dressing
190
Salat med røget færøsk laks & friske urter
Dressing af rygeost
145
Salat med svampekroket & friske urter
-marinerede tomater og vinaigrette
(vegetarisk – æg og mejeri indgår)
135
Pariserbøf – helt klassisk - af hakket lokalt & økologisk kødkvæg
Klassisk garniture og økologisk æggeblomme
Hertil fritter & homestyle ketchup
185
Ost & Dessert
Lokale økologiske oste fra Thise Mejeri med sød kompot,
hjemmebagt knækbrød & smørstegt rugbrød
165
Gammeldags ymer med rabarber/ribs
& mandelkiks
125
Cremet hvid chokolade med friske jordbær
– kærnemælks-sorbet og jordbær-margarita
135
Koko-panna cotta med syltet ananas - mango-sorbet
130
Gâteau Marcel med vanilje-iscreme
135
Til børnene (til 12 år)
Panko-paneret rødspættefilet med fritter, ketchup & aïoli
95
”Nuggets” af Rokkedahl kylling (semi-spicy) med fritter, ketchup & aïoli
95
Burger – Lokal hereford hakke-bøf, ost & bacon, salat, tomat og pickles
Pommes frites og ketchup
105
Det er også muligt at få nye kartofler med smør og persille i stedet for pommes frites
Aften 17-21
Steenbergs menu
Letsaltede røde rejer – sprøde ærter & tomater
urtebrød og smør med sydesalt
Vagtel farseret med svampe - stegte spidskål & nye ærter
Karl Johan-blanquette og nye kartofler med smør og persille
Cremet hvid chokolade med friske jordbær
– kærnemælks-sorbet og jordbær-margarita
2 retter 345
3 retter 425
Forretter
To slags østers fra Limfjorden med vinaigrette & grillet citrus
4 stk. 130
8 stk. 255
Letsaltede røde rejer – sprøde ærter & tomater
"sauce" à la Basquaise
145
Salat med røget færøsk laks fra egen røgovn
Friske urter - dressing på rygeost
145
Marineret, ristet carpaccio af dansk kødkvæg
– med estragon, små salater og Rav-ost fra Thise
155
Danske snegle med persille & hvidløg
Brødcrouton
155
Salat med svampekroket & friske urter
-marinerede tomater og vinaigrette
(vegetarisk – æg og mejeri indgår)
135
Til alle forretter serveres urtebrød & smør med Læsø salt
Hovedretter
Dampede økologiske line-muslinger med fritter,
safran-aïoli & muslingefløde
180
Ristet helleflynder med stegte muslinger
sommergrønt & blanquettes-sauce
385
Peberbøf af dansk økologisk oksemørbrad
- hertil grønt, pebersauce og fritter
390
Burger med økologisk, lokal Hereford-hakkebøf,
sprød bacon & Vesterhavsost fra Thise - homestyle ketchup & chili-mayo
Hertil fritter & aïoli
185
Oste & desserter
Lokale økologiske oste fra Thise Mejeri
med sød kompot, hjemmebagt knækbrød & smørstegt rugbrød
165
Gammeldags ymer med rabarber/ribs
& mandelkiks
125
Cremet hvid chokolade med friske jordbær
– kærnemælks-sorbet og jordbær-margarita
135
Koko-panna cotta med syltet ananas - mango-sorbet
130
Gâteau Marcel med vanilje-iscreme
135
Bemærk! Der kan forekomme ændringer i menuen alt efter sæson.
Vi kan håndtere de fleste allergener. Oplys blot personalet, hvis der er brug for særlige hensyn.
En del af vores retter kan laves som take away.