Book bord Book værelse

Forretnings- og handelsbetingelser

Forretnings- og handelsbetingelser

Betalingsbetingelser:

  • Ved onlinebooking debiteres kreditkortet på reservationstidspunktet.
  • Bookinger, der foretages pr. mail, telefon eller ved personlig henvendelse, betales i forbindelse med bookingen. Du modtager en mail indeholdende et betalingslink. Når beløbet er indbetalt, er din booking bekræftet.

  

Afbestillingsbetingelser:

  • Du kan annullere dit ophold gebyrfrit, indtil 48 timer før check-in (kl. 15.00)
  • Ved udeblivelse (No Show) betales det fulde beløb (100 %) for hele ydelsen/opholdet.
  • Booker du ophold, der ikke er refunderbare (Non refundable), trækker vi pengene med det samme og bookingen kan ikke annulleres/afbestilles.
  • Ved afbestilling af ophold på pga. akut sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald, som rammer lejer, ægtefælle, børn, forældre eller søskende, tilbagebetales det fulde lejebeløb (100%).

Vi gør opmærksom på, at annullering/ændringer af overnatning(er) eller ophold skal ske skriftligt pr. e-mail til info@steenbergs.dk.

 

Annulleringsbetingelser – selskaber, møder eller konferencer:

Afbestilling eller reducering af selskab / konference for 12 personer eller derover skal - for at være vederlagsfrit - være Steenbergs Hotel & Brasserie i hænde skriftligt (pr. e-mail) senest 4 uger før ankomst.

I forbindelse med booking af selskaber, møder eller konferencer vil der blive opkrævet et depositum på kr. 5.000,-

Ved rettidig afbestilling/annullering vil depositummet blive tilbagebetalt. Herefter kan maksimalt 50% af det endeligt bestilte arrangement afbestilles. Vær opmærksom på, at for at afbestille de maksimale 50%, skal afbestillingen foretages som nedenstående

  • 20 - 30 dage før ankomst kan der frit annulleres op til 50% af det endeligt bestilte arrangement
  • 20 dage før ankomst er arrangementet bindende, og der kan ikke længere annulleres eller foretages ændringer i bookingen
  • Ved no-show, forsinket ankomst, tidlig afrejse eller senere afbestilling eller reducering har Steenbergs Hotel & Brasserie krav på en erstatning svarende til den fulde pris på de for sent afbestilte ydelser i det endeligt bestilte arrangement

Steenbergs Hotel & Brasserie vil naturligvis prøve at gensælge eventuelt for sent annullerede ydelser. I tilfælde af at det ikke er muligt at gensælge ydelserne til samme pris, forbeholder Steenbergs Hotel & Brasserie sig ret til at fremsende en faktura for prisforskellen på de oprindeligt bestilte ydelser ifølge denne booking.

 

Force Majeure:

Såfremt opholdet forhindres pga. Force Majeure (naturkatastrofer, strejke, krigshandlinger, optøjer og lignende) er Steenbergs Hotel & Brasserie ikke erstatningspligtig for afbrudte eller ikke gennemførte ophold.

 

Bankforbindelse:

SparNord

Reg.nr.: 8122 - Kontonummer: 1220261146

Swift: SPNODK22

IBAN: DK79812211220261146

Mobilepay: 348940