Book bord Book værelse

Forretnings- og handelsbetingelser

Forretnings- og handelsbetingelser

 

Betalingsbetingelser

Ved reservation anmoder vi om kreditkortoplysninger. Det oplyste kreditkort bliver kun brugt til at sikre din reservation – der vil ikke blive debiteret ved booking. Dog forbeholder vi os retten til at debitere et gebyr svarende til 100% af hele opholdet, såfremt vores afbestillingsfrist ikke bliver overholdt.

Reservationer som er “ikke refunderbare” - her vil beløbet blive opkrævet i forbindelse med, at reservationen foretages.

Depositum

Steenbergs Hotel & Brasserie forbeholder sig retten til at opkræve depositum på 100% af bestillingssummen ved reservationer i sommersæsonen, helligdage og ved større selskabs- eller gruppereservationer.

Depositum forfalder 8 dage efter bestilling, og indbetales depositum ikke rettidigt, annulleres reservationen.

Online-booking

Ved online-booking skal kreditkortoplysninger oplyses – der vil ikke blive debiteret, men blot reserveret et beløb på kreditkortet. Dog forbeholder vi os retten til at debitere et gebyr svarende til 100% af hele opholdet, såfremt vores afbestillingsfrist ikke bliver overholdt.

Bookingbetingelser

Når du modtager en bekræftelse på e-mail, er reservationen godkendt og gennemført.

Annulleringsbetingelser

Vi gør opmærksom på, at annullering eller ændringer skal ske skriftligt senest 2 dage før ankomst. Ved reservation i sommersæsonen (juni-, juli- og augustmåned) er afbestillingsfristen 7 dage.

I tilfælde af for sen annullering, af udeblivelse eller af ønske om tidligere afrejse, forbeholder vi os retten til at debitere et gebyr svarende til  100% af hele opholdet. Dette er gældende for alle typer ophold.

Ved afbestilling af ophold pga. akut sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald, som rammer lejer, ægtefælle, børn, forældre eller søskende, tilbagebetales det fulde lejebeløb (100%).

Annulleringsbetingelser – selskaber, møder eller konferencer:

Afbestilling eller reducering af selskab / konference for 12 personer eller derover skal - for at være vederlagsfrit - være Steenbergs Hotel & Brasserie i hænde skriftligt (pr. e-mail) senest 4 uger før ankomst.

I forbindelse med booking af selskaber, møder eller konferencer vil der blive opkrævet et depositum på kr. 5.000,-

Ved rettidig afbestilling/annullering vil depositummet blive tilbagebetalt. Herefter kan maksimalt 50% af det endeligt bestilte arrangement afbestilles. Vær opmærksom på, at for at afbestille de maksimale 50%, skal afbestillingen foretages som nedenstående

  • 20 - 30 dage før ankomst kan der frit annulleres op til 50% af det endeligt bestilte arrangement
  • 20 dage før ankomst er arrangementet bindende, og der kan ikke længere annulleres eller foretages ændringer i bookingen
  • Ved no-show, forsinket ankomst, tidlig afrejse eller senere afbestilling eller reducering har Steenbergs Hotel & Brasserie krav på en erstatning svarende til den fulde pris på de for sent afbestilte ydelser i det endeligt bestilte arrangement

Steenbergs Hotel & Brasserie vil naturligvis prøve at gensælge eventuelt for sent annullerede ydelser. I tilfælde af at det ikke er muligt at gensælge ydelserne til samme pris, forbeholder Steenbergs Hotel & Brasserie sig ret til at fremsende en faktura for prisforskellen på de oprindeligt bestilte ydelser ifølge denne booking.

Force Majeure:

Såfremt opholdet forhindres pga. Force Majeure (naturkatastrofer, strejke, krigshandlinger, optøjer og lignende) er Steenbergs Hotel & Brasserie ikke erstatningspligtig for afbrudte eller ikke gennemførte ophold.

Bank

Bank – Betaling:

Bankforbindelse

SparNord

Reg.nr.: 8122 - Kontonummer: 1220261146

Swift: SPNODK22

IBAN: DK79812211220261146

Mobilepay: 348940