Forretter
To slags østers (Gillardeau og Gigas (fra Limfjorden)) med vinaigrette & grillet citrus
4 stk. 130
8 stk. 255
Let-saltet tempereret Nordsø-torsk
– beder – sennep – æggeblomme – sprød gris
155
Salat med røget færøsk laks fra egen røgovn
Friske urter - dressing på rygeost
145
Marineret, ristet carpaccio af dansk kødkvæg
– med estragon, små salater og Rav-ost fra Thise
155
Salat med svampekroket & friske urter
-marinerede tomater og vinaigrette
(vegetarisk – æg og mejeri indgår)
135
Til alle forretter serveres urtebrød & smør med syde-salt
Hovedretter
Dampede Limfjords-muslinger med fritter,
safran-aïoli & muslingefløde
180
Smørbagt rødtunge – rødder & rørhatte
- sprød kartoffel og muslinge-blanquette med safran
385
Peberbøf – skåret af økologisk dansk oksemørbrad
- hertil vintergrønt, peber-sauce og fritter
390
Burger med økologisk, lokal Hereford-hakkebøf,
sprød bacon & Vesterhavsost fra Thise – med homestyle ketchup og chili
Hertil fritter & aïoli
185
Til børnene (til 12 år)
Panko-paneret rødspættefilet med fritter, ketchup & aïoli
95
”Nuggets” af Rokkedahl kylling (semi-spicy) med fritter, ketchup & aïoli
95
Burger – Lokal hereford hakke-bøf, ost & bacon, salat, tomat og pickles
Pommes frites og ketchup
105
Bemærk! Der kan forekomme ændringer i menuen alt efter sæson.
Vi kan håndtere de fleste allergener. Oplys blot personalet, hvis der er brug for særlige hensyn.
En del af vores retter kan laves som take away.