Frokost fredag og lørdag
12-16
Smørrebrød
Krydder-marineret spegesild med syrnet fløde og spejlet æg
95
Røget Færøsk laks med pocheret æg og estragon-mayo
90
Panko-paneret rødspættefilet med håndpillede rejer & mayo af koldpresset lokal raps-olie
110
Tatar af lokalt Hereford-kvæg – kapers, de-hydreret æggeblomme og sprød kartoffel
105
Specielt fra Limfjorden
To slags østers (Gillardeau og Gigas (fra Limfjorden)) med vinaigrette & grillet citrus
4 stk. 130 - 8 stk. 255
Dampede Limfjords-muslinger med fritter, safran-aïoli & muslingefløde
180
Salater og andet godt
”Stjerneskud”
Håndpillede rejer, panko-paneret rødspættefilet, letrøget laks, små salater, smørristet brød & dressing
190
Salat med røget færøsk laks & friske urter - dressing af rygeost
145
Salat med svampekroket & friske urter -marinerede tomater og vinaigrette
(vegetarisk – æg og mejeri indgår)
135
Pariserbøf – helt klassisk - af hakket lokalt & økologisk kødkvæg
Klassisk garniture og økologisk æggeblomme
Hertil fritter & homestyle ketchup
185
Ost & Dessert
Lokale økologiske oste fra Thise Mejeri med sød kompot,
hjemmebagt knækbrød & smørstegt rugbrød
165
Solbær Surprise – solbærsorbet, vanilje-is og marengs
Salt-karamel
135
Æblekompot med vanilje, saltet mandel-kiks – vanilje-is
120
Gâteau Marcel med vanilje-iscreme
135
Til børnene (til 12 år)
Panko-paneret rødspættefilet med fritter, ketchup & aïoli
95
”Nuggets” af Rokkedahl kylling (semi-spicy) med fritter, ketchup & aïoli
95
Burger – Lokal hereford hakke-bøf, ost & bacon, salat, tomat og pickles
Pommes frites og ketchup
105