Book bord Book værelse

Frokost fredag og lørdag

12-16

Smørrebrød

Krydder-marineret spegesild med syrnet fløde og spejlet æg 

95

Røget Færøsk laks med pocheret æg og estragon-mayo   

90

Panko-paneret rødspættefilet med håndpillede rejer & mayo af koldpresset lokal raps-olie

110

Tatar af lokalt Hereford-kvæg – kapers, de-hydreret æggeblomme og sprød kartoffel

105

 

Specielt fra Limfjorden

To slags østers (Gillardeau og Gigas (fra Limfjorden)) med vinaigrette & grillet citrus

4 stk. 130   -   8 stk. 255

  Dampede Limfjords-muslinger med fritter, safran-aïoli & muslingefløde

180

 

Salater og andet godt

 ”Stjerneskud”

Håndpillede rejer, panko-paneret rødspættefilet, letrøget laks, små salater, smørristet brød & dressing

190

Salat med røget færøsk laks & friske urter - dressing af rygeost

145

Salat med svampekroket & friske urter -marinerede tomater og vinaigrette

(vegetarisk – æg og mejeri indgår)

135

Pariserbøf – helt klassisk - af hakket lokalt & økologisk kødkvæg

Klassisk garniture og økologisk æggeblomme

Hertil fritter & homestyle ketchup

185

 

Ost & Dessert

Lokale økologiske oste fra Thise Mejeri med sød kompot,

hjemmebagt knækbrød & smørstegt rugbrød

165

Solbær Surprise – solbærsorbet, vanilje-is og marengs

Salt-karamel

135

Æblekompot med vanilje, saltet mandel-kiks – vanilje-is

120

Gâteau Marcel med vanilje-iscreme

135

 

Til børnene (til 12 år)

Panko-paneret rødspættefilet med fritter, ketchup & aïoli

95

”Nuggets” af Rokkedahl kylling (semi-spicy) med fritter, ketchup & aïoli

95

Burger – Lokal hereford hakke-bøf, ost & bacon, salat, tomat og pickles

Pommes frites og ketchup

105