Book bord Book værelse

Menu

Frokost 12-16

 

Smørrebrød

 

Krydder-marineret spegesild

med syrnet fløde og spejlet æg

95

 

Røget Færøsk laks med pocheret æg og estragon-mayo

90

 

Panko-paneret rødspættefilet med håndpillede rejer & mayo af koldpresset lokal raps-olie

110

 

Fiskefrikadeller med urte-remo & citron

105

 

Tatar af lokalt Hereford-kvæg – kapers, de-hydreret æggeblomme og sprød kartoffel

105

 

 

Specielt fra Limfjorden

 

To slags østers (Gillardeau og Gigas (fra Limfjorden)) med vinaigrette & grillet citrus

4 stk. 130

8 stk. 255

  

Dampede økologiske line-muslinger med fritter,

safran-aïoli & muslingefløde

180

 

Salater og andet godt

 

”Stjerneskud”

Håndpillede rejer, panko-paneret rødspættefilet, letrøget laks, 

små salater, smørristet brød & dressing

190

 

Salat med røget færøsk laks & friske urter

Dressing af rygeost

145

 

Salat med svampekroket & friske urter

-marinerede tomater og vinaigrette

(vegetarisk – æg og mejeri indgår)

135

 

Pariserbøf – helt klassisk - af hakket lokalt & økologisk kødkvæg

Klassisk garniture og økologisk æggeblomme

Hertil fritter & homestyle ketchup

185

 

Ost & Dessert

 

Lokale økologiske oste fra Thise Mejeri med sød kompot,

hjemmebagt knækbrød & smørstegt rugbrød

165

 

Solbær Surprise – solbærsorbet, vanilje-is og marengs

Salt-karamel

135

 

”Æble-trifli” med vanilje-is-creme

135

 

Gâteau Marcel med vanilje-iscreme

135

Til børnene (til 12 år)

 

Panko-paneret rødspættefilet med fritter, ketchup & aïoli

95

 

”Nuggets” af Rokkedahl kylling (semi-spicy) med fritter, ketchup & aïoli

95

 

Burger – Lokal hereford hakke-bøf, ost & bacon, salat, tomat og pickles

Pommes frites og ketchup

105

Det er også muligt at få nye kartofler med smør og persille i stedet for pommes frites

Aften 17-21

 

Steenbergs menu

 

Marineret Nordsø-torsk med citrus og blomkål –

røget mandel og urter

 

 

Ballotine af simret kalveskank i sauce med svampe – selleri og blåbær

Kartofler med syrnet smør og persille

 

 

”Æble-trifli” med vanilje-is-creme

 

 

2 retter 345

3 retter 425

 

Vin menu 2 glas: 180

Vin menu 3 glas: 225

 

 

Forretter

 

 To slags østers (Gillardeau og Gigas (fra Limfjorden)) med vinaigrette & grillet citrus

4 stk. 130

8 stk. 255

 

Marineret Nordsø-torsk med citrus og blomkål –

røget mandel og urter

155

 

Salat med røget færøsk laks fra egen røgovn

Friske urter - dressing på rygeost

145

 

Marineret, ristet carpaccio af dansk kødkvæg

–  med estragon, små salater og Rav-ost fra Thise

155

 

Danske snegle med persille & hvidløg

Brødcrouton

155

 

Salat med svampekroket & friske urter

-marinerede tomater og vinaigrette

(vegetarisk – æg og mejeri indgår)

135

 

Til alle forretter serveres urtebrød & smør med Læsø salt

Hovedretter

Dampede Limfjords-muslinger med fritter,

safran-aïoli & muslingefløde

180

 

Rokkedahl kylling med sensommer-grønt -

hønse-creme og kartofler med løg og persille

295

 

Glaseret bagt rødtunge med efterårsgrønt og svampe

Sprød kartoffel

385

                                                                                         

Boeuf Béarnaise – skåret af økologisk dansk oksemørbrad

- hertil grønt, hjemmepisket Béarnaise og fritter

390

 

Burger med økologisk, lokal Hereford-hakkebøf,

 sprød bacon & Vesterhavsost fra Thise - homestyle ketchup & chili-mayo

Hertil fritter & aïoli

185

 

 

 

Oste & desserter

 

Lokale økologiske oste fra Thise Mejeri

med sød kompot, hjemmebagt knækbrød & smørstegt rugbrød

165

 

Solbær Surprise – solbærsorbet, vanilje-is og marengs

Salt-karamel

135

 

”Æble-trifli” med vanilje-is-creme

135

 

Gâteau Marcel med vanilje-iscreme

135

 

 

 

Bemærk! Der kan forekomme ændringer i menuen alt efter sæson.
Vi kan håndtere de fleste allergener. Oplys blot personalet, hvis der er brug for særlige hensyn.

En del af vores retter kan laves som take away.