Forretnings- og handelsbetingelser

Betalingsbetingelser:

  • Ved onlinebooking debiteres kreditkortet på reservationstidspunktet.
  • Bookinger, der foretages pr. mail, telefon eller ved personlig henvendelse, betales i forbindelse med bookingen. Du modtager en mail indeholdende et betalingslink. Når beløbet er indbetalt, er din booking bekræftet.
  • Ved betaling med firmakort opkræves et gebyr på 2% af beløbet

Annulleringsbetingelser – selskaber, møder eller konferencer:

Afbestilling eller reducering af selskab / konference for 12 personer eller derover skal – for at være vederlagsfrit – være Hotel Steenbergs i hænde skriftligt (pr. e-mail) senest 4 uger før ankomst.

I forbindelse med booking af selskaber, møder eller konferencer vil der blive opkrævet et depositum på kr. 5.000,-

Ved rettidig afbestilling/annullering vil depositummet blive tilbagebetalt. Herefter kan maksimalt 50% af det endeligt bestilte arrangement afbestilles. Vær opmærksom på, at for at afbestille de maksimale 50%, skal afbestillingen foretages som nedenstående

  • 20 – 30 dage før ankomst kan der frit annulleres op til 50% af det endeligt bestilte arrangement
  • 20 dage før ankomst er arrangementet bindende, og der kan ikke længere annulleres eller foretages ændringer i bookingen
  • Ved no-show, forsinket ankomst, tidlig afrejse eller senere afbestilling eller reducering har Hotel Steenbergs krav på en erstatning svarende til den fulde pris på de for sent afbestilte ydelser i det endeligt bestilte arrangement

Hotel Steenbergs vil naturligvis prøve at gensælge eventuelt for sent annullerede ydelser. I tilfælde af at det ikke er muligt at gensælge ydelserne til samme pris, forbeholder Hotel Steenbergs sig ret til at fremsende en faktura for prisforskellen på de oprindeligt bestilte ydelser ifølge denne booking.

Afbestillingsbetingelser:

  • Du kan annullere dit ophold gebyrfrit, indtil 48 timer før check-in (kl. 15.00)
  • Ved udeblivelse (No Show) betales det fulde beløb (100 %) for hele ydelsen/opholdet.
  • Booker du ophold, der ikke er refunderbar (Non refundable), trækker vi pengene med det samme og bookingen kan ikke annulleres/afbestilles.

Vi gør opmærksom på, at annullering/ændringer af overnatning(er) eller ophold skal ske skriftligt pr. e-mail til info@steenbergs.dk.

Force Majeure:

Såfremt opholdet forhindres pga. Force Majeure (naturkatastrofer, strejke, krigshandlinger, optøjer og lignende) er Hotel Steenbergs ikke erstatningspligtig for afbrudte eller ikke gennemførte ophold.

Bankforbindelse:

SparNord

Reg.nr.: 8122 – Kontonummer: 1220261146

Swift: SPNODK22

IBAN: DK79812211220261146

Mobilepay: 348940